image

Kapsulas iemūrēšana “Merks” jaunākajā projektā “Merks Mežpilsēta”

2021-10-17 |

Otrdien, 5. oktobrī ir iemūrēta kapsula būvkompānijas “Merks” jaunākajā projektā “Merks Mežpilsēta”, Hipokrāta ielā 24, Rīgā ar vēstījumu nākamajām paaudzēm. Projekta 1. kārtas ietvaros taps 3 piecstāvu ēkas ar kopumā 117 dzīvokļiem. Projektu plānots nodot ekspluatācijā 2022. gada beigās.

“Šis ir mūsu pilotprojekts mājokļiem, kas īpaši paredzēti jaunajām ģimenēm – kompakta un ērta plānojuma dzīvokļi par pieejamām cenām. Viss sākas no mājām, tāpēc nākotnes iedzīvotājiem novēlam “Merks Mežpilsētā” radīt daudz skaistu, neaizmirstamu mirkļu,” stāsta Mikus Freimanis, “Merks” Nekustamo īpašumu attīstības direktors. “Šis projekts nes “Merks” kvalitātes zīmi un par cilvēku uzticību liecina arī tas, ka vairāk kā 50% dzīvokļu jau ir rezervēti.”

Kā iepriekš ziņots, “Merks Mežpilsēta” ir jauns dzīvojamais projekts vienā no zaļākajām Rīgas apkaimēm – Mežciemā, kas ir iecienīta dzīves vieta jaunajām ģimenēm. Zemes gabals ir unikālā vietā starp Dreiliņupīti, ko plānots sakopt, un mežu, kur iespējams pastaigāties. Projektā 1. kārtā būs pieejami 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar dzīvojamo platību 35-70 m2. Visās ēkās būs pieejams lifts – līdz pat pagrabstāvam, koplietošanas un privātas noliktavas. Ēkām būs bērnu spēļu laukumi un lapenes, kā arī āra auto stāvvietas. Īpaši padomāts par drošību – projekta teritorija būs iežogota, ar video novērošanu.

Plašāka informācija par “Merks Mežpilsēta” atrodama projekta mājaslapā: https://merksmajas.lv/lv/projects/merks-mezpilseta

image
image
image
image
image