image

Dzīvojamo māju projekts “Merks Duntes Zīles” ir nodots ekspluatācijā

2022-07-04 |

Ekspluatācijā ir nodots dzīvojamo māju projekts “Merks Duntes Zīles”, kas atrodas Pededzes ielā 3, Rīgā. Projekta ietvaros ir izbūvētas mūsdienīgas četru un piecu stāvu ēkas ar 84 dzīvokļiem un plašu, labiekārtotu teritoriju.  Gandrīz visi jeb 85% no visiem projekta dzīvokļiem jau ir rezervēti.

“Esam gandarīti, ka projektu ir izdevies pabeigt plānotajos būvniecības termiņos –  aptuveni gada laikā kopš būvniecības uzsākšanas brīža. Pircēju izrādītā interese par šo projektu ir liela, kas parāda pieprasījumu pēc kvalitatīviem un finansiāli pieejamiem jaunajiem dzīvokļiem. Arī projekta lokācija ir iecienīta vieta ģimenēm un cilvēkiem, kam patīk gan pilsētas ērtības, gan dabas klātbūtne,” saka Mikus Freimanis, “Merks” Nekustamo īpašumu attīstības direktors. “Merks Duntes Zīles” filozofijas centrā ir iedzīvotāju ērtības, tāpēc ir izdevies atrast līdzsvaru starp mūsdienīgumu, komfortu un energoefektivitāti, kas ir būtiska šī brīža apstākļos. Šobrīd ir izpārdoti visi 4-istabu dzīvokļi, bet visaktīvāko interesi novērojam tieši 2-istabu dzīvokļu rezervācijā. Projektā vēl ir pieejami tikai 13 dzīvokļi.”

“Merks Duntes Zīles” atrodas vienā no vismazāk apbūvētajām un zaļākajām vietām Rīgā, netālu no Skanstes apkaimes. Projekta ietvaros tika izbūvēti divu līdz četru istabu dzīvokļi ar kopējo platību 40 līdz 95 m2 un pilnu kvalitatīvu iekšējo apdari. Plašuma sajūtu sniegs 2.75m griestu augstums un balkons vai lodžija katrā dzīvoklī. Ēkās ir izbūvēti kvalitatīvi un droši lifti, kas spēs nodrošināt piekļuvi arī ēkas pagrabstāvam, kur atrodas privātās noliktavas iedzīvotājiem, koplietošanas atpūtas telpa vai pazemes autostāvvietas. Projekta teritorija būs apzaļumota un iežogota, būs pieejamas arī virszemes autostāvvietas. Papildus tam, vēsturisko ozolu pakājē atradīsies atpūtas vieta, piknika zona un vairāki bērnu spēļu laukumi un vieta pieaugušo treniņiem.  

image
image